Гетманцев розповів про успіхи податкової амністії

Читать на русском
В Україні сума задекларованих у рамках податкової амністії активів перевищила 1 млрд гривень.
sluga-narodu.com

За чотири місяці з моменту старту кампанії за договорами добровільного декларування активів фізичних осіб, а саме з 1 вересня, українці задекларували 1 млрд 116 млн грн.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев на своїй сторінці в Telegram.

Зазначається, що наприкінці року нараховано більше 1 мільярда гривень задекларованих громадянами активів в межах податкової амністії, а саме 1 116 млн грн., збір до бюджету – 67,4 млн грн.

«Протягом грудня динаміка стрімко зросла, суспільство поступово позбавляється страхів, пов’язаних із добровільним декларуванням. До кінця податкової амністії залишилось 8 місяців», – зазначив політик.

Добровільне декларування: яку інформацію мають право отримувати банкиЯку інформацію банки мають право отримати від клієнта в рамках податкової амністії, дивіться на інфографіці.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року в Україні стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Воно триватиме один рік.

Раніше ми повідомляли, що законопроєкт від Гетманцева про податок на виведений капітал так і не був зареєстрований.

Також, «Слово і діло» докладно писало про те, як подати одноразову декларацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: