Кондрашов, якого розшукують у справі Клименка, відновився у податковій – нардеп

Читать на русском
Колишній начальник ГУ Міністерства доходів та зборів у Криму Олександр Кондрашов знову обійняв посаду у податковій службі. Він кілька років ховався від слідства.
фото unian.net

Колишній начальник головного управління Міністерства доходів та зборів у Криму часів Олександра Клименка Олександр Кондрашов знову обійняв посаду у Державній податковій службі.

Про це заявив нардеп від «Слуги народу» Мар'ян Заблоцький у Facebook.

САП закрила справу Клименка про «податкові майданчики»Антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження стосовно колишнього міністра доходів та зборів через докази.

«На окрему критику також заслуговує кадрова політика починаючи з грудня минулого року. Показовим прикладом є активна участь у роботі ДПС Олександра Кондрашова, який займає посаду заступника директора Департаменту податкового адміністрування», - написав він.

Заблоцький нагадав, що Кондрашов перебував у міжнародному розшуку. А журналісти-розслідувачі писали про його участь у злочинній схемі, організованій ексміністром доходів та зборів Олександром Клименком.

«Пан Кондрашов почав активно відвідувати головний офіс ДПС з початку грудня та встиг похвалитися, що його розглядають на керівника Київської області ДПС. Пан Кондрашов поновився на посаді заступника керівника Департаменту податкового адміністрування через суд. Але лише з останньою зміною керівника ДПС отримав запрошення з'являтися на роботу та обіцянку підвищення», - додав Заблоцький.

Він зазначив, що направив депутатське звернення правоохоронцям, щоб вони поінформували про стан кримінальних справ щодо Кондрашова, а також вивчили поточну активність у податковій.

Нагадаємо, ВАКС відправив під домашній арешт Кондрашова у травні 2020 року. До цього він 5 років ховався від слідства.

У травні 2020 року ВАКС скасував заочний арешт екс-міністра доходів Клименка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: