Резніков закликав західні країни негайно ввести санкції проти Росії

Читать на русском
Резніков вважає, що західні держави можуть зробити набагато більше для того, щоб захистити Україну від російської агресії
Олексій Резніковslovoidilo.ua

США і Європейський союз повинні ввести санкції проти олігархів з оточення російського президента Володимира Путіна. Це продемонструє Росії готовність Заходу йти на введення санкцій.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю британському телеканалу BBC.

Резніков вважає, що західні держави можуть зробити набагато більше для того, щоб захистити Україну від російської агресії. Наприклад, це можуть бути економічні санкції проти російських олігархів, які потрібно ввести до російського вторгнення на територію України.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

«У Заходу є такий важіль впливу, як величезний статок російських олігархів, з оточення Володимира Путіна» - нагадав він.

На думку Резнікова, США і ЄС повинні показати російським олігархам, що впливає на прийняття рішень Кремлем, що можуть дуже легко заморозити їх активи.

Нагадаємо, раніше президент США Джозеф Байден заявив, що Росію чекають «небачені санкції» і «катастрофічні наслідки» в тому випадку, якщо вона все ж вирішить почати військові дії проти України. Захід не залишить дії Кремля безкарними.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: