У Росії заявили, що їхня економіка готова до санкцій Заходу

Читать на русском
Глава Мінфіну Росії Антон Силуанов заявив, що Росія готова до санкцій Заходу, якими погрожують РФ у разі нового вторгнення в Україну.
digital.ac.gov.ru

Глава Мінфіну Росії Антон Силуанов заявив, що Росія готова до санкцій Заходу, якими погрожують РФ у разі нового вторгнення в Україну.

Про це передає «РИА Новости».

«Економіка Росії витримає всі обговорювані зараз обмеження з боку Заходу», – розповів Силуанов.

Відомо, що про введення нових санкцій проти РФ у США заговорили після інформації про загрозу нового нападу РФ на Україну. З’явилась інформація про санкції проти Володимира Путіна, тоді у РФ заявили, що в такому випадку відносини двох країн будуть повністю розірвані.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, у Сенат Сполучених Штатів внесли ще один законопроєкт, яким передбачається введення санкцій проти Росії і, зокрема, президента Володимира Путіна. Документ передбачає блокування майна, що належить Володимиру Путіну, прем'єр-міністру Росії, Міністру оборони Росії та іншим російським олігархам, виявленим в ході звітності, та відкликання їх віз.

Раніше повідомляли, що російському президенту Володимиру Путіну потрібно зробити вибір між продовженням дипломатичних переговорів і санкціями, які введуть проти Росії. Від вибору Росії залежатиме подальша доля України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: