ДТП з Infiniti у Харкові: 16-річному водієві продовжили арешт

Читать на русском
Червонозаводський районний суд Харкова залишив під вартою 16-річного Миколу Харківського, який влаштував смертельну ДТП.
facebook.com/police.kharkov

Червонозаводський районний суд Харкова залишив під вартою 16-річного Миколу Харківського, який влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна.

Про це повідомляє Суспільне у середу, 19 січня.

Смертельна ДТП у Харкові: встановили швидкість, із якою їхав підліток на Infiniti16-річний Микола Харківський, який став винуватцем смертельної аварії у Харкові, мчав містом зі швидкістю 180 км/год.

Суддя Ірина Блага задовольнила клопотання прокуратури.

«Термін утримання Харківського в СІЗО, який перебуває під вартою з 26 жовтня, продовжили до 19 березня без права на заставу. Захист просив звільнити Харківського під домашній арешт», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня 2021 року у Харкові на перехресті на проспекті Гагаріна сталася смертельна ДТП. Автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, троє пасажирів Infiniti потрапили до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права внесення застави. Суд призначив підлітку примусове вилучення зразків для аналізу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: