Смертельна ДТП у Харкові: водія Infiniti віддали під суд

Читать на русском
Харківська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного водія автомобіля Infiniti.
Фото з відкритих джерел.

Харківська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного водія автомобіля Infiniti, який підозрюється в тому, що 26 жовтня спричинив смертельну аварію в Харкові.

«_Слідство встановило, що 26 жовтня близько 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської в Харкові відбулося зіткнення автомобілів «Шевроле Авео» та «Інфініті» під керуванням 16-річного водія, який рухався на червоний сигнал світлофора___», - інформує Офіс генпрокурора у Telegram.

ДТП у Харкові: всі подробиці аварії з 16-річним підлітком на InfinitiДТП у Харкові з 16-річним підлітком за кермом Інфініті сталося 26 жовтня. Все, що відомо зараз – у матеріалі.

Внаслідок аварії водій автомобіля Chevrolet загинув на місці.

Слідчі з'ясували, що на момент ДТП автомобіль Infiniti був у справному стані.

Підлітка звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, та в завідомо неправдивому повідомленні про вчинення злочину.

Нагадаємо, 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували без права на внесення застави.

У прокуратурі повідомляли, що аналізи сечі на алкоголь та наркотики були негативними (наявність цих речовин не виявили). При цьому здавати кров Миколай відмовився.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: