Понад 10 тисяч військових: Росія розпочала навчання ще у низці регіонів

Читать на русском
У Росії 12 січня розпочалися масштабні навчання Південного військового округу. Напередодні навчання стартували у Західному окрузі.
Фото: facebook.com/mod.mil.rus

На території РФ у середу, 12 січня, розпочалися масштабні навчання Південного військового округу. Напередодні навчання стартували у Західному окрузі.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

За даними видання, у навчаннях беруть участь понад 10 тисяч військових, зокрема батальйонні тактичні групи мотострілецьких з'єднань, а також підрозділів берегових військ Чорноморського флоту та Каспійської флотилПії.

Бойове злагодження мотострілецьких, танкових взводів та артилерійських батарей проводять на більш ніж двох десятках полігонах.

«Заняття з вогневої підготовки, тактики, водіння бойових машин та спеціальних дисциплін організовані на полігонах Даниловський та Прудбой у Волгоградській області, Ашулук – в Астраханській області, Тарське – у Північній Осетії, Миколо-Олександрівський та Сірноводський – на Ставропілля, Кадам Ростовської області, Гвардійський і Альпійський у Чеченській Республіці, Кобу-Баші – у Карачаєво-Черкесії, Нестеровський – в Інгушетії, Далекий у Дагестані, Ангарський та Опук – у Криму, Раєвський – на Кубані. Також до занять з бойової підготовки розпочали підрозділи військових баз ПВО на штатних полігонах в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 січня в РФ розпочалися масштабні військові навчання біля українського кордону, а саме – у Воронезькій, Білгородській, Брянській та Смоленській областях.

У США зажадали від Росії пояснень щодо проведення навчань на кордоні України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: