Засідання Кабінету міністрів – трансляція

Читать на русском
Кабінет міністрів 12 січня проводить перше у 2022 році чергове засідання під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.
Денис Шмигальkmu.gov.ua

Кабінет міністрів у середу, 12 січня, проводить перше у 2022 році чергове засідання під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Трансляція засідання доступна на нашому сайті.

12.01.2022 Засідання УрядуКабМін

Згідно з порядком денним, Кабінет міністрів на засіданні 12 січня планує розглянути низку законопроектів та постанов, серед яких, зокрема, про внесення змін до закону «Про імміграцію» та про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року.

Уряд також розгляне, зокрема, розпорядження «Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва чи захворювання , отриманих за участю у зазначених операціях та заходах».

Нагадаємо, у грудні Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 березня. У Раді припустили, що після цієї дати його можуть продовжити знову.

«Слово і діло» склало підсумки року для уряду – на інфографіці можна побачити, як міністри виконували обіцянки у 2021 році.

Також ми писали, що мають зробити члени Кабміну Шмигаля у 2022 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: