Найтриваліший карантин у світі: в одній з країн нарешті відкрилися всі школи

Читать на русском
Школи у країні були закриті більше 83 тижнів, з березня 2020 року. Це стало найтривалішим в світі карантином для школярів.
фото з відкритих джерел

В Уганді 10 січня відкрилися всі школи. Це стало завершенням найтривалішого в світі карантину для школярів через COVID-19.

Про це повідомляє AP.

Зазначається, що школи у країні були закриті більше 83 тижнів, з березня 2020 року. За цей період понад 10 млн школярів повернулися до навчання один раз - у лютому минулого року. Але вже в червні діти знову пішли на вимушені канікули через рекордний спалах COVID-19.

Поки невідомо, наскільки довго цього разу школи працюватимуть, через те, що в Уганді знову фіксують збільшення приросту хворих коронавірусом.

Пандемія коронавірусу: яких наслідків очікувати Україні у 2022 роціПіде на спад чи набере обертів? Яких наслідків слід очікувати українцям від пандемії коронавірусу у новому році – аналізував Олександр Радчук.

Згідно зі словами президента країни Йовері Мусевені, карантин повернуть, якщо відділення інтенсивної терапії будуть заповнені інфікованими пацієнтами більш ніж наполовину.

При цьому, усіх школярів перевели до наступного класу автоматично.

Нагадаємо, що у Польщі допустили посилення карантину та закриття шкіл.

Раніше ми повідомляли, що Кабінет Міністрів на засіданні 15 грудня продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року.

Також, карантин в Україні можуть продовжити і після 31 березня, оскільки ще триватиме пандемія, зазначив Радуцький.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: