Нацбанк Казахстану призупинив роботу валютних обмінників

Читать на русском
Відсьогодні, 9 січня, Нацбанк Казахстану призупинив роботу валютних обмінних пунктів для того, аби забезпечити безпеку співробітників і клієнтів обмінників.
З відкритих джерел

Відсьогодні, 9 січня, Нацбанк Казахстану призупинив роботу валютних обмінних пунктів для того, аби забезпечити безпеку співробітників і клієнтів обмінників.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

«Діяльність обмінних пунктів банків другого рівня та уповноважених організацій також тимчасово припиняється», - йдеться у релізі.

Протести у Казахстані: до чого може призвести введення військ РФ та БілорусіПротести у Казахстані тривають четвертий день. До чого може призвести введення військ РФ та Білорусі, читайте на «Слово і діло».

У Нацбанку країни уточнили, що у зв'язку з нестабільною роботою інтернету та проведенням антитерористичної операції відновлення роботи банківської системи буде проводитися поетапно.

Раніше ми повідомляли, що 4 січня по всій території Казахстану відключили інтернет. Також у країні банки призупинили свою роботу.

Нагадаємо, що у Казахстані з 2 січня тривають масові протести. Тоді в Мангістауській області розпочалися мітинги проти різкого підвищення цін на скраплений газ. Потім вони переросли у масові протести по всій країні.

Також нагадаємо, що під час заворушень у країні загинули 164 особи.

По всьому Казахстану запровадили червоний рівень терористичної загрози. Президент Токаєв наказав стріляти на ураження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: