У Казахстані банки призупинили роботу

Читать на русском
Всі фінансові організації Казахстану призупинили свою діяльність. Рішення прийнято у зв'язку з контртерористичною операцією та перебоями з інтернетом.
Радио Азаттык

Всі фінансові організації Казахстану призупинили свою діяльність. Рішення прийнято у зв'язку з контртерористичною операцією та перебоями з інтернетом.

Як повідомили у Нацбанку, робота організацій припинена поки на один день, до кінця 6 січня, пише Tengrinews.kz.

Старим тут не місце: до чого може призвести газовий бунт у Казахстані і до чого тут УкраїнаАнтиурядові мітинги в Казахстані можуть мати вплив і на ситуацію в Україні, подробиці читайте в матеріалі.

«Агентство Республіки Казахстан з регулювання і розвитку фінансового ринку і Національний банк Казахстану настійно просять громадян і ЗМІ довіряти тільки офіційним джерелам інформації», - йдеться в заяві Нацбанку.

Нагадаємо, з 2 січня в Казахстані тривають протести. Акції розпочалися у місті Жанаозені Мангістауської області після росту цін на зріджений газ, яким заправляють більшість автомобілів у регіоні.

Пізніше, 4 січня уряд Казахстану оголосив про зниження ціни на скраплений газ. А президент Касим-Жомарт Токаєв затвердив указ про термінову відставку всього уряду країни.

Майже у всіх великих містах Казахстану, і в столиці місто Нур-Султан, сталися сутички між протестувальниками поліцією, спецназом та військовими.

В ніч на 6 січня почалася антитерористична операція в Алмати. Військові заблокували велику кількість протестувальників на головній міській площі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: