ДТП з 16-річним водієм у Харкові: у крові загиблого виявили алкоголь

Читать на русском
У крові загиблого в ДТП за участю 16-річного водія Infiniti в Харкові виявили алкоголь, однак у його діях не було порушень правил дорожнього руху.
Суспільне

У крові загиблого в ДТП за участю 16-річного водія Infiniti в Харкові виявили алкоголь, однак у його діях не було порушень правил дорожнього руху.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко у коментарі Укрінформу

Він зазначив, що в крові загиблого виявлено 3,65 проміле. Це адміністративне правопорушення. Та через смерть водій не може бути притягнутий до адміністративної відповідальності за кермування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння.

«В його діях не було порушень правил дорожнього руху, що були б у причинно-наслідковому зв‘язку з причиною ДТП, що підтверджується висновками автотехнічної експертизи», – зазначив Чубенко.

ДТП у Харкові: всі подробиці аварії з 16-річним підлітком на InfinitiДТП у Харкові з 16-річним підлітком за кермом Інфініті сталося 26 жовтня. Все, що відомо зараз – у матеріалі.

Він також додав, що у ході проведених слідчих дій правоохоронці повністю та всебічно довели провину підозрюваного. Згідно з висновками експертизи, причиною смерті загиблого стали саме множинні травми життєво важливих органів.

Нагадаємо, 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували без права на внесення застави.

У прокуратурі повідомляли, що аналізи сечі на алкоголь та наркотики були негативними (наявність цих речовин не виявили). При цьому здавати кров Миколай відмовився.

Харківська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного водія автомобіля Infiniti.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: