Смертельна ДТП у Харкові: поліція підтвердила загибель однієї людини

Читать на русском
У коментарях користувачі пишуть, що для такого зіткнення швидкість автомобіля, який спровокував аварію, повинна була становити не менше 200 км/год
Фото з місця подійВідкрите джерело

Поліція в Харкові підтвердила, що у дорожньо-транспортній пригоді на вулиці Одеській загинула одна людина. Три людини отримали травми.

Про це йдеться в повідомленні Національної поліції в Харківській області в Facebook.

«Попередньо, в результаті ДТП на проспекті Гагаріна загинула одна людина, троє громадян отримали травми. Зараз на місці події працюють керівники обласного главку поліції, слідчого управління, експерти-криміналісти, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Здійснюється комплекс всіх необхідних заходів для встановлення обставин ДТП» - сказано в повідомленні.

У коментарях користувачі пишуть, що для такого зіткнення швидкість автомобіля, який спровокував аварію, повинна була становити не менше 200 км/год.

Нагадаємо, у Харкові в районі перехрестя вулиці Одеської та проспекту Гагаріна у вівторок, 26 жовтня, сталася масштабна ДТП. В результаті повідомлялося про загибель однієї людини та поранення чотирьох. Автомобілі повністю зруйновані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: