Двоє українських захисників отримали поранення на Донбасі

Читать на русском
Від початку доби, 27 грудня, російські бойовики дев’ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби, 27 грудня, російські бойовики дев’ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зокрема, бойовики тричі стріляли в напрямку Нью-Йорку, використовуючи різну зброю. Поблизу Новозванівка окупанти застосували протитанкові ракетні комплекси. Неподалік Гнутового російські найманці задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Постріли лунали також поблизу Новолуганського та Мар’їнки. На околицях Красногорівки та Травневого відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

Двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення.

«Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан їхнього здоров’я – важкий», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 26 грудня, збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Через обстріли поранено двох український військових.

Додамо, Росія висунула Україні умову, за якої проросійські бойовики відкриють контрольні пункти в'їзду та виїзду на Донбасі - це визнання російської вакцини «Супутник V», яку досі не визнала більша частина світу, та визнання дійсними документів про вакцинацію від коронавірусу російським препаратом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: