На Донбасі за добу бойовики поранили двох військових

Читать на русском
За добу, 26 грудня, збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Через обстріли поранено двох український військових.
Штаб ООС(архів).

За добу, 26 грудня, збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Через обстріли поранено двох український військових.

Як інформує штабу ООС, у напрямку Південного, Пісків, Новолуганського та шумів окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем.

Ексміністр оборони розповів, чому Путін нагнітає ситуацію щодо УкраїниКолишній керівник Міністерства оборони зазначив, що на українську державу чекає дуже напружений період.

Поблизу Талаківки окупанти залучили безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснив скидання пострілів ВОГ-17.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – важкий.

Станом ранок 27 грудня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

У напрямку Нью-Йорка окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Захисник перебуває в лікувальному закладі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: