Комісія з обрання керівника САП знову не затвердила результат конкурсу

Читать на русском
Під час сьогоднішнього засідання комісія з обрання керівництва САП не змогла затвердити результат конкурсу.
З відкритих джерел

Під час сьогоднішнього засідання комісія з обрання керівництва САП не змогла затвердити результат конкурсу.

Про це йшлося під час засідання комісії у п'ятницю, 24 грудня.

Відомо, що за жоден із запропонованих проєктів рішення комісії щодо затвердження загального рейтингу кандидатів на керівні посади у САП не знайшлося потрібної кількості голосів.

У зв’язку з цим засідання перенесли. Про час і дату буде повідомлено додатково.

Комісія не затвердила керівника САП: чому так і що даліАнтикорупційна прокуратура вже півтора року не може отримати керівника і конкурсна комісія продовжує затягувати процедуру визначення переможця.

Раніше ми писали про те, що 21 грудня п'ятеро членів конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури двічі не стали голосувати за затвердження результатів конкурсу. Тим самим, комісія не визначила переможця. Наступне засідання конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури запланованували на 24 грудня.

Нагадаємо, 20 грудня Окружний адміністративний суд ухвалив рішення, яким скасував порядок роботи конкурсної комісії на посади в САП. Однак воно не набуло чинності. В Офісі президента заявили, що це рішення не є перепоною для визначення переможця.

Тому конкурсна комісія розпочала засідання. Паралельно з'явився повний текст рішення Окружного адмінсуду Києва. Він набуде чинності лише через 30 днів або аж після процедури оскарження.

Зазначимо, що це рішення ухвалив суддя ОАСК Олексія Огурцов, який є підозрюваним у справі про плівки нібито з кабінету голови суду Павла Вовка. Останній також отримав підозру в цій справі. Провадження стосується зловживань суду і створення злочинної організації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: