Ситуація на Донбасі: три обстріли, втрат серед бійців ЗСУ немає

Читать на русском
Від початку поточної доби, 24 грудня, на Донбасі бойовики тричі порушили режим припинення вогню, один із яких - із застосуванням забороненого озброєння.
24 канал

Від початку поточної доби, 24 грудня, на Донбасі бойовики тричі порушили режим припинення вогню, один із яких - із застосуванням забороненого озброєння.

Внаслідок сьогоднішніх обстрілів серед бійців ЗСУ постраждалих немає, повідомляє пресцентр штабу ООС.

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

Один із ворожих обстрілів був здійснений у напрямку Новозванівки. Бойовики вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Мар'їнки окупаційні війська здійснили обстріл із мінометів калібру 120 мм.

У бік Катеринівки російські найманці відкривали вогонь із підствольних та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Українські захисники відкривали вогонь у відповідь і змусили противника припинити обстріл», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали про те, що Тристороння контактна група на засіданні 22 грудня спромоглася погодити повернення до режиму припинення вогню на Донбасі.

Також нагадаємо, Україна передала своїм партнерам комплексні ініціативи з 10 кроків, які розблокують мирний процес щодо Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: