Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
З початку доби, 21 грудня, в районі проведення ООС, бойовики тричі відкрили вогонь по позиціях військових. Один із захисників України отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

З початку доби, 21 грудня, в районі проведення ООС, бойовики тричі відкрили вогонь по позиціях військових. Один із захисників отримав поранення.

Як інформує штаб ООС, у районі Красногорівки виявлено та знищено безпілотний літальний апарат противника.

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

Крім того, окупанти в напрямку Широкиного вели вогонь зі стрілецької зброї. Також поблизу Мар'їнки вони здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм.

«Унаслідок дій ворога один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - середньої тяжкості», - йдеться в повідомленні.

З початку доби, 22 грудня, без обстрілів.

Нагадаємо, згідно з останнім опитуванням, яке провела група «Рейтинг», більшість українців виступають за перегляд Мінських угод. За роки, поки що йде війна на Донбасі, менше українців вважають, що потрібен «мир за будь-яку ціну», при цьому усе більше громадян згодні на компроміси заради миру.

На інфографіці «Слово і діло» ми зібрали, як змінювалася думка українців щодо шляхів розв'язання конфлікту на Сході.

Також читайте у колонці Дениса Поповича, що може стримувати Кремль від вторгнення в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: