У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Сьогодні на Донбасі бойовики РФ тричі порушили режим припинення вогню, два із яких із застосуванням забороненого озброєння.
З відкритих джерел

Сьогодні на Донбасі бойовики РФ тричі порушили режим припинення вогню, два із яких із застосуванням забороненого озброєння.

Внаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав, повідомляє пресцентр штабу ООС увечері у четвер, 23 грудня.

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

Один із ворожих обстрілів був зафіксований у напрямку Шумів. Окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів.

Також бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Золотого-4. Окупаційні війська здійснили обстріл мінометів калібру 120 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотника, ймовірно Орлану-10, з перетином лінії зіткнення.

У штабі додали, що підрозділи Об'єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання щодо відбиття та стримування збройної російської агресії.

Раніше ми писали про те, що Тристороння контактна група на засіданні 22 грудня спромоглася погодити повернення до режиму припинення вогню на Донбасі.

Також нагадаємо, Україна передала своїм партнерам комплексні ініціативи з 10 кроків, які розблокують мирний процес щодо Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: