Терорист «ДНР» Бородай придбав собі апартаменти в ОАЕ за півмільйона євро – ЗМІ

Читать на русском
Терорист має у своєму володінні розкішні апартаменти в Дубаях, квартиру в престижному районі Москви і дорогий автомобіль. При цьому заробітків і грошей, згідно з його декларацією, у нього немає.
Терорист Бородайnews,bigmir.net

Відставний ватажок терористичної організації «ДНР» Олександр Бородай, який керував бандами військових злочинців, бандитів і найманців на Донбасі у 2014 році, придбав у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, Дубаях, апартаменти вартістю щонайменше в 450 тисяч євро.

Про це повідомляє команда заарештованого російського опозиціонера Олексія Навального.

Команда Навального заявила, що скористалася у своєму розслідуванні базою даних власників нерухомості в Об'єднаних Арабських Еміратах. У цю базу внесені апартаменти площею 104 кв. м, з видом на Перську затоку. Вони знаходяться на узбережжі штучного острова Палм-Джумейра. Згідно з даними, володіє апартаментами саме Бородай, який купив їх восени 2015 року.

Російський Косяк: як Кремль видав свою участь у війні на Донбасі і що з цього вийшлоПриводом для нового скандалу між Україною і Російською Федерацією стало затримання Андрія Косяка.

До речі, в той самий час Бородай купив собі розкішну квартиру на Ломонівському проспекті Москви. Її оціночна вартість перевищує 100 млн російських рублів. А у квітні 2021 року Бородай придбав автомобіль Lexus за 5,614 млн російських рублів. При цьому за 2020 рік Бородай, за його власною декларацією, не заробив нічого, а на його рахунках у банку знаходиться 313 тис.Російських рублів.

До речі, в команді Навального звертають увагу на те, що терорист порушив російське законодавство. Річ у тому, що Бородая «обрали» депутатом до Держдуми РФ. Але він не задекларував іноземне майно, що за законом повинні робити всі російські депутати. Тому тепер у нього можна відібрати мандат депутата Держдуми.

Нагадаємо, що терорист «ДНР» Олександр Бородай став депутатом Державної Думи РФ від «Єдиної Росії» у вересні-жовтні 2021 року. Стверджується, що за нього проголосували понад 200 тисяч жителів окупованих територій, які незаконно отримали російські паспорти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: