Зеленський відреагував на заяву Білорусі щодо розміщення російської ядерної зброї

Читать на русском

У тому випадку, якщо все ж таки відбудеться передача Білорусі ядерної зброї, Україна знатиме, де знаходиться частина російського ядерного потенціалу.
inpoland.net.pl

У тому випадку, якщо все ж таки відбудеться передача Білорусі ядерної зброї, то Україна знатиме, де знаходиться частина російського ядерного потенціалу.

Про це сьогодні заявив глава держави Володимир Зеленський під час брифінгу, коментуючи можливе розміщення російської ядерної зброї за межами країни-агресора.

Перевзувся у повітрі: як Лукашенко здав Білорусь без боюНевизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно зробив низку антиукраїнських заяв.

За його словами, українська сторона багато разів чула погрози щодо розміщення ядерної зброї РФ у різних куточках світу.

«І про розміщення ядерної зброї на тимчасово окупованій території Криму, а зараз ми чуємо інформацію про Білорусь. Я вважаю, що такими речами не можна грати, а для України досить звична ситуація щодо чергової інформаційної атаки з боку Росії та деяких представників Білорусі. Якщо так станеться - принаймні ми знатимемо, де розташована частина ядерної зброї РФ», - зазначив Зеленський під час брифінгу за підсумками засідання Люблінського трикутника за участю лідерів Польщі та Литви.

Саміт Люблінського трикутника: Україна, Польща, Литва | Апостроф TVАпостроф TV

Раніше ми писали про те, що Білорусь готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю у разі «загрози з боку НАТО».

Нагадаємо, 17 грудня МЗС РФ опублікувало проєкти Договору між Росією та США про гарантії безпеки, а також Угоду про заходи забезпечення безпеки РФ та держав-членів НАТО. Москва вимагає виключити приєднання України до Альянсу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: