Резніков пообіцяв Росії багато трун з російськими солдатами у разі вторгнення

Читать на русском
Резніков вважає, що українська армія і український народ будуть воювати проти агресора з відчаєм приречених
Олексій РезніковReuters

Якщо Росія все ж таки зважиться на повномасштабне вторгнення в Україну, це стане справжньою катастрофою для обох країн, оскільки проллються ріки крові і буде величезна кількість жертв.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, 13 грудня повідомляє американське видання Politico.

«Це буде українська кров, це буде російська кров. Багато російських солдатів будуть повертатися додому в трунах і це покажуть канали в Facebook, Instagram, Telegram. Це буде катастрофа» - пояснив міністр.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

Резніков додав, що українська армія та український народ будуть воювати проти агресора з відчаєм приречених, захищаючи свої землі, свої життя і своє майбутнє.

«У нас є 200 тисяч резервістів, 400 тисяч ветеранів українсько-російської війни. 400 тисяч... просто порахуйте» - зазначив він, попросивши також не забувати про чисельність Збройних сил України у 250 тисяч військовослужбовців.

Раніше Резніков говорив про те, що обрана НАТО стратегія взаємин з Росією не спрацює, а західні країни даремно бояться розмовляти з Кремлем з позиції сили - їх думка з цього приводу вкрай помилкова.

Нагадаємо, в Міністерстві закордонних справ Росії в черговий раз пригрозили «наслідками» у разі розширення НАТО в східному напрямку. Також у Кремлі зробили заяву про війська на кордоні з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: