Прем'єр запевнив, що виплата «тисячі Зеленського» розпочнеться вчасно

Читать на русском
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що нарахування виплат повністю вакцинованим українцям стартує вчасно.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Кабінет Міністрів зробив усе необхідне для того, щоб нарахування виплат повністю вакцинованим українцям розпочалося вчасно.

Про це він написав у Facebook.

Тисяча за вакцинацію: Шмигаль повідомив, як отримати гроші у першому етапі у грудніЯк отримати тисячу за вакцинацію до кінця 2021 року. Коли потрібно подати заявку у грудні. Шмигаль розповів про подробиці на засіданні Кабміну.

«З 19 грудня… стартує програма підтримки з виплати 1000 грн. повністю вакцинованим особам. Цього тижня уряд ухвалив усі необхідні рішення, щоб програма запрацювала вчасно. На першому етапі проект буде доступним для українців у додатку «Дія». Подати заявку можна буде у кілька кліків за наявності зеленого сертифікату», - написав Шмигаль.

Він нагадав, що для отримання виплат необхідно сформувати віртуальну картку на вибір у одному з банків-партнерів.

Як відомо, програма видачі 1 тис. грн вакцинованим стартує 19 грудня та триватиме до кінця 2022 року. У Кабміні розповіли, як можна отримати тисячу гривень у першому етапі у грудні.

Також повідомлялося, що у додатку «Дія» стартував запис на отримання грошей за вакцинацію. Виплати будуть провадити шість українських банків за допомогою сервісу «Е-Підтримка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: