Названо першого авіаперевізника, на рейс якого можна витратити «тисячу Зеленського»

Читать на русском
Тисячу гривень за вакцинацію від коронавірусу двома дозами українці зможуть витратити на внутрішні рейси МАУ.
фото LIGA.net

Авіакомпанія МАУ (Міжнародні Авіалінії України) стала одним з українських авіаперевізників, квитки яких можна придбати за 1 тис. грн, виділену вакцинованим громадянам.

Про це повідомила пресслужба авіакомпанії у п'ятницю, 10 грудня.

Тисяча за вакцинацію: Шмигаль повідомив, як отримати гроші у першому етапі у грудніЯк отримати тисячу за вакцинацію до кінця 2021 року. Коли потрібно подати заявку у грудні. Шмигаль розповів про подробиці на засіданні Кабміну.

Як зазначається у повідомленні, тисячу гривень можна буде витратити на переліт виключно власними внутрішніми рейсами авіакомпанії МАУ.

Наразі МАУ виконує регулярні внутрішні рейси між Києвом та Одесою, плануючи розширення мережі маршрутів у перспективі для надання вакцинованим громадянам більшого вибору можливостей.

Умови процедури бронювання авіаквитків з використанням виділених коштів авіакомпанія повідомить після проведення технічної інтеграції.

Нагадаємо, програма видачі 1 тис. грн вакцинованим стартує 19 грудня та триватиме до кінця 2022 року. У Кабміні розповіли, як можна отримати тисячу гривень у першому етапі у грудні.

Також повідомлялося, що у додатку «Дія» стартував запис на отримання грошей за вакцинацію. Виплати будуть провадити шість українських банків за допомогою сервісу «Е-Підтримка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: