Саакашвілі знову відмовився від лікування у в'язниці

Читать на русском
Саакашвілі відмовляється від лікування до тих пір, поки не будуть виконані санкції Служби державного інспектора щодо Міністерства юстиції та Спеціальної пенітенціарної служби.
Фото з відкритих джерел.

Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі відмовляється від лікування доти, доки не будуть виконані санкції Служби державного інспектора щодо Міністерства юстиції та Спеціальної пенітенціарної служби.

Про це повідомив його лікар Ніколоз Кіпшидзе, пишуть Новини Грузія.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Як відомо, після голодування Саакашвілі проходить курс реабілітації у військовому шпиталі міста Горі.

«Я припиняю всіляке медичне лікування, і не припиню протест, поки рішення відомства Толорая (Лонда Толорая, очільника Служби держінспектора, - ред.) не будуть виконані, поки не скасують так звані дисциплінарні заходи, і не відновлять нормальний допуск до мене відвідувачів», - йдеться в заяві Саакашвілі.

Саакашвілі заявляє, що до нього заявилися співробітники в'язниці і повідомили, що відберуть у нього телевізор і обмежать зустрічі з відвідувачами.

Нагадаємо, що Міністерство юстиції Грузії та Спеціальна пенітенціарна служба були оштрафовані за відео з Саакашвілі.

Раніше у міському суді Тбілісі під час судового засідання 29 листопада Саакашвілі повідомив, що проти нього застосовували тортури та нелюдську поведінку.

Саакашвілі затримали у Грузії 1 жовтня практично одразу після приїзду в країну. Місцеві правоохоронні органи звинувачують його у зловживанні службовими повноваженнями, за що він раніше був заочно засуджений.

«Слово і діло» пропонує подивитися, у чому ще звинувачують експрезидента Грузії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: