Лікарі розповіли про проблеми Саакашвілі з нервовою системою

Читать на русском
У Грузії медики повідомили, що стан здоров'я колишнього президента Михайла Саакашвілі значно покращився, але є всі ознаки неврологічного захворювання.
З відкритих джерел

У Грузії медики повідомили, що стан здоров'я колишнього президента Михайла Саакашвілі значно покращився, але є всі ознаки неврологічного захворювання.

Про це повідомляє видання IPN.

За словами члена медичної комісії, яка контролює стан здоров'я Міхеіла Саакашвілі Сандро Цискарідзе, загальна динаміка із видужання позитивна, проте деякі неврологічні розлади ще слід лікувати.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Я не можу розповісти вам подробиць, бо це медична таємниця, яку неетично обговорюватимуть у широкій аудиторії. Загальна тенденція позитивна, хоча деякі неврологічні розлади залишаються, на усунення яких, звичайно, потрібен час», – сказав Цискарідзе.

Лікар також не впевнений, чи зможе бути присутнім Саакашвілі на судовому засіданні, яке має відбутися за кілька днів.

Нагадаємо, що 1 жовтня 2021 року Саакашвілі прибув до Грузії. Його затримали у Тбілісі та заарештували.

Місцеві правоохоронні органи звинувачують експрезидента у зловживанні службовими повноваженнями, за що раніше його заочно засудили. Але це не єдина претензія до Саакашвілі.

У в'язниці Саакашвілі оголосив голодування. Стан його здоров'я погіршився.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: