Саакашвілі на суді у Тбілісі звернувся до українців

Читать на русском
На суді колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив українцям, що проти нього застосовували тортури та нелюдську поведінку.
фото ЕРА

У міському суді Тбілісі під час судового засідання 29 листопада колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив українцям, що проти нього застосовували тортури та нелюдську поведінку.

Про це повідомляє Грузія Online.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Так Саакашвілі в суді звернувся до українців як до своїх співгромадян.

«Я хочу поінформувати вас про те, що стосовно мене використовували тортури та нелюдську поведінку, але я тримаюся і я також навчився цьому в Україні. Я вам дуже вдячний!»,- сказав він.

Політик зазначив, що повернувся до Грузії, залишивши престижну посаду в Україні через любов до Грузії.

Саакашвілі також додав, що не визнає грузинське правосуддя.

«Я не визнаю прокуратуру та грузинське правосуддя. Я тут не для того, щоб стати частиною наперед написаної комедії», - сказав він.

Нагадаємо, у Тбілісі сьогодні, 29 листопада, розпочався судовий процес над колишнім президентом Міхеїлом Саакашвілі. Обстановка біля суду з самого ранку напружена - під будівлею зібралися мітингувальники, почалися сутички, силовики застосували сльозогінний газ. Повідомлялося про постраждалих та затриманих.

Саакашвілі затримали у Грузії 1 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: