Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі

Читать на русском
Зараз Саакашвілі перебуває в госпіталі, ситуація в медичному закладі спокійна. Життю експрезидента поки нічого не загрожує
Ілюстративне фотоСкриншот

Колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі переправили з тюремної лікарні Глданської в'язниці у військовий госпіталь міста Горі. Причиною став дуже поганий стан експрезидента після 49 днів голодування.

Відео перевезення Саакашвілі в госпіталь опублікував увечері 19 листопада грузинський телеканал TV Pirveli.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Саакашвілі супроводжують особистий лікар Ніколоз Кіпшидзе, медики тюремної лікарні, а також його мати Гіулі Аласанія. Реанімобіль, в якому перевозили ув'язненого, пересувався в супроводі автомобілів поліції та Спеціальної пенітенціарної служби Мін'юсту Грузії.

Канал зазначає, що колона йшла близько години. Зараз Саакашвілі перебуває в госпіталі, ситуація в медичному закладі спокійна.

Раніше повідомлялося про те, що Саакашвілі був переведений в реанімацію в'язниці, в якій його утримує чинний грузинський уряд.

Нагадаємо, минулого тижня адвокат Саакашвілі заявив, що він припинив голодування. А українського омбудсмена Людмилу Денисову, яка прибула зустрітися з Саакашвілі, не пустили в тюремну лікарню до нього.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: