Повернули телевізор: Саакашвілі припинив протест проти лікування

Читать на русском
Саакашвілі у військовому шпиталі в Грузії домігся включення телевізора і продовжив лікування, повідомив його адвокат.
фото REUTERS

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який напередодні повідомив про відмову від медичного лікування на знак протесту проти позбавлення телевізора, відновив лікування.

Про це повідомив адвокат політика Дмитро Садзаглішвілі, пише «Эхо Кавказа» у середу, 8 грудня.

Саакашвілі на суді у Тбілісі звернувся до українцівНа суді колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив українцям, що проти нього застосовували тортури та нелюдську поведінку.

«Протест Міхеїла Саакашвілі був викликаний тим, що напередодні представники пенітенціарної служби заявили йому, що за зламану в листопаді в тюремній лікарні копійчану пластмасову деталь він піддається дисциплінарному стягненню у шпиталі в Горі і йому відключають телевізор, а також обмежують. Після різкого протесту Саакашвілі пенітенціарна служба увімкнула телевізор у палаті», – заявив адвокат.

За його словами, дії міністерства юстиції та пенітенціарної служби щодо Саакашвілі можна розцінити, «як продовження нелюдського ставлення до нього».

«Після протесту, вчора, йому відновили сигнал, він має можливість дивитися телевізор. Дисциплінарні обмеження скасовані, тому всі форми протесту Саакашвілі завершилися», - сказав адвокат журналістам, додавши, що він знову приймає медикаменти.

Нагадаємо, напередодні Саакашвілі заявив, що припиняє лікування. Причиною стало обмеження на відвідування до нього та заборона дивитися телевізор.

Раніше повідомлялося про стан здоров'я Саакашвілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: