У Нідерландах сьогодні відновляться слухання у справі МН17

Читать на русском
У середу, 8 грудня, у судовому комплексі Схіпхол у Нідерландах відновлюються слухання у справі про катастрофу Boeing рейсу MH17 на Донбасі.
Фото - nos.nl

У судовому комплексі «Схіпхол» у Нідерландах сьогодні, 8 грудня, відбудеться чергове засідання суду у справі про збитий «Боїнг» рейсу МН17 на Донбасі у 2014 році.

Як повідомляє Укрінформ, слухання розпочнеться о 10:00 за місцевим часом. Згідно з попереднім графіком, засідання відбуватимуться 8-10 грудня та 20-24 грудня.

Посадка в Гаазі: чим закінчиться для Росії процес щодо МН17Перебіг судових слухань вказує на те, що Росія не зможе перекласти відповідальність за катастрофу на Україну.

Сьогодні заплановано роз'яснення претензій потерпілих. Також обговорюватиметься, коли може мати місце пред'явлення звинувачень, вимога вироку та заява захисту.

Через карантинні обмеження в будівлі суду всі повинні дотримуватися обов'язкової дистанції 1,5 метра і носити захисні маски. Людей із симптомами застуди чи температурою до будівлі не допустять.

У грудні проходитиме 11-й блок слухань у справі МН17.

Нагадаємо, Boeing-777 Малайзійських авіаліній рейсом Куала-Лумпур впав у Донецькій області 17 липня 2014 року. На борту було 298 людей. Усі загинули.

Міжнародна слідча група дійшла висновку, що літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу «Бук», що належить 53-й зенітно-ракетній бригаді протиповітряної оборони російських збройних сил, дислокованій у Курську.

Окружний суд Гааги у березні 2020 року розпочав розгляд справи про катастрофу літака рейсу МН17.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: