Резніков не виключив того, що Росія зможе наростити угруповання військ біля кордону до 175 тисяч

Читать на русском
Сьогодні на кордоні знаходиться майже 100 тисяч російських військових, проте в найближчому майбутньому їх чисельність може зрости
Олексій РезніковЛівий берег

Міністр оборони України Олексій Резніков не виключив того, що угруповання російських військ біля українських кордонів дійсно в майбутньому може вирости до 175 тисяч військовослужбовців.

Про це він заявив у коментарі одному з естонських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

«Якщо ця тенденція збережеться, їх скоро буде 175 тисяч. Сьогодні ми оцінюємо чисельність цих сил на нашому кордоні в 94 тисячі осіб. Можливість такого нарощування дійсно є, але ми готові та для нас немає ніяких несподіванок» - розповів він.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, розвідувальні спільноти США після вивчення даних прийшли до висновку, що Росія зосереджує біля кордонів України угруповання в 175 тисяч військовослужбовців, щоб незабаром почати вторгнення.

Резніков раніше попередив, що вторгнення російських військ в Україну може обернутися серйозними наслідками для всієї Європи. Також він вважає, що США, Канада і Великобританія повинні негайно відправити своїх військових в Україні якомога ближче до кордону з Росією. Це допоможе стримувати Московську агресію і покаже Кремлю, що західні країни готові підтримувати Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: