США, Канада і Британія повинні негайно відправити своїх військових в Україну – Резніков

Читать на русском
Саме зараз пора робити кроки для стримування загарбницьких намірів Росії, оскільки потім буде занадто пізно
Олексій РезніковМіноборони України

США, Канада і Велика Британія повинні негайно відправити своїх військових в Україні якомога ближче до кордону з Росією. Це допоможе стримувати московську агресію і покаже Кремлю, що західні країни готові підтримувати Україну.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю виданню The Globe and Mail.

На думку Резнікова, саме зараз пора робити кроки для стримування загарбницьких намірів Росії, оскільки потім буде занадто пізно. Резніков вважає, що США, Канада і Британія могли б збільшити штат військових інструкторів і надати більше засобів оборони. Та й взагалі, іноземні військові місії повинні знаходитися якомога ближче до лінії фронту.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Є навчальна програма з нами в Україні. Я думаю, що ми можемо її розширити. Замість того, щоб мати тут 50 інструкторів, надішліть 500 інструкторів... Було б добре, якби канадські інструктори... були розгорнуті в Харкові, Маріуполі, Краматорську, Одесі та на острові Зміїний. На цих територіях повинні майоріти три прапори - прапор Канади, прапор США і прапор Британії. Це також було б хорошим знаком для росіян - що ви тут» - додав він.

Нагадаємо, розвідувальні спільноти США після вивчення даних прийшли до висновку, що Росія зосереджує біля кордонів України угруповання в 175 тисяч військовослужбовців, щоб незабаром почати вторгнення.

Резніков раніше попередив, що вторгнення російських військ в Україну може обернутися серйозними наслідками для всієї Європи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: