Поставки БПЛА Bayraktar не пов'язані з кризою на кордоні України та Росії – Туреччина

Читать на русском
Глава Управління оборонної промисловості Туреччини закликав не пов'язувати поставку БПЛА з напруженістю на кордоні України та Росії
Bayraktar TB2Армія Інформ

Постачання великої партії ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar для України, яку незабаром проведе Туреччина, не має ніякого відношення до кризи на україно-російському кордоні.

Про це розповів керівник управління оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір в інтерв'ю турецькому виданню Milliyet.

ЗСУ вперше застосували на Донбасі турецький БПЛА Bayraktar: опубліковано відео удару по бойовикахВідзначається, що Bayraktar був застосований по позиціях проросійських бойовиків у відповідь на обстріли українських військ на Донбасі

«Ми продали Україні партію БПЛА. Немає такого, що зараз ми продаємо БПЛА, коли є напруженість з Росією. Були домовленості по партії, про яку говорили з самого початку. В України були певні виробничі та інвестиційні проєкти... Це не пов'язано з останніми подіями. Не повинна складатися думка, що Туреччина відправляє Україні БПЛА через напруженість з Росією» - розповів він.

Нагадаємо, раніше видання Bloomberg повідомило, що найближчим часом Туреччина надасть Україні нову партію безпілотних літальних апаратів Bayraktar. Партія БПЛА становитиме не менше 20 одиниць, її передача вже узгоджена.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: