Під Миколаєвом пройшли випробування БПЛА Bayraktar і ПТРК Javelin

Читать на русском
Навчання являли собою інструкторсько-методичні заняття в рамках підбивання підсумків роботи ЗСУ за 2021 рік
Олексій Резніков і Валерій ЗалужнийГенеральний штаб ЗСУ

Збройні Сили України провели навчання в Миколаївській області на полігоні «Широкий лан» з активним застосуванням протитанкових ракетних комплексів Javelin і безпілотних літальних апаратів Bayraktar.

Про це повідомляється на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в Facebook.

Навчання являли собою інструкторсько-методичні заняття в рамках підбивання підсумків роботи ЗСУ за 2021 рік. На навчаннях були присутні иіністр оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Не вчіть жити – допоможіть матеріально: на чию військову допомогу може розраховувати УкраїнаУ списку охочих надати військову допомогу нашій країні навряд чи опиняться Франція та Німеччина.

«Ми придбали та отримали від партнерів у якості матеріально-технічної допомоги високотехнологічне озброєння, що істотно підвищило боєздатність Збройних сил України. Це, зокрема, розвідувально-ударні комплекси Bayraktar і протитанкові ракетні комплекси Javelin. Враховуючи досвід бойових дій в районі проведення операції Об'єднаних сил, ми відпрацювали нову тактику їх застосування в бойових умовах і продемонстрували командирам бригад і полків. Ми також показали їх комплексне застосування в умовах ночі та поганої видимості» - розповів Залужний.

Нагадаємо, раніше українські військові на Донбасі вперше застосували проти бойовиків протитанковий ракетний комплекс Javelin, який Збройні Сили України отримали від США.

У Вашингтоні вивчають через російську загрозу. Крім того, США можуть відправити в Україну військових радників, а також форсувати переговори з союзниками щодо нових санкцій проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: