У Британії розпочинають випробування таблеток від COVID-19

Читать на русском
Великобританія запускає пілотний проект на національному рівні з випробування таблеток від коронавірусу.
The Telegraph

Великобританія запускає пілотний проект на національному рівні з випробування таблеток від коронавірусу.

Про це повідомляє Sky News.

Проєкт буде спрямовано на запобігання тому, щоб вразливі пацієнти з коронавірусом мали складний перебіг хвороби та потребували стаціонарного лікування.

Зазначимо, що минулого місяця Великобританія стала першою країною, яка схвалила минулого таблетки Молнупіравір для лікування коронавірусу. Препарат використовуватимуть для запобігання серйозним захворюванням вразливих пацієнтів з коронавірусом і при необхідності в стаціонарному лікуванні.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

Молнупіравір можна приймати тим, у кого є позитивний результат тесту на COVID-19 та є принаймні один чинник ризику розвитку важкого захворювання.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я дозволило випробувати в Україні препарати проти коронавірусної інфекції. Мова йде про препарат від коронавірусу Ритонавір виробництва Pfizer у таблетках по 150 мг. Ліки тестуватимуть на тих, хто контактував із хворими COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: