Pfizer підписала договір із урядом США щодо постачання COVID-таблеток

Читать на русском
Пероральний препарат може стати новою перспективною зброєю у боротьбі з пандемією, оскільки його можна приймати як раннє домашнє лікування для запобігання госпіталізаціям та смертям.
З відкритих джерел

Компанія Pfizer Inc уклала договір із урядом США на суму 5,29 мільярда доларів, рамках якого має поставити 10 мільйонів курсів перорального противірусного препарату від коронавірусу, починаючи вже з цього року.

Про це повідомляє видання The Guardian.

Пероральний препарат може стати новою перспективною зброєю у боротьбі з пандемією, оскільки його можна приймати як раннє домашнє лікування для запобігання госпіталізаціям та смертям.

Вакцина Pfizer/BioNTech: все що відомо про препаратВсе про вакцину від коронавірусу Pfizer/BioNTech – ефективність, побічні ефекти, принцип дії.

Раніше компанія заявила, що препарат на 89% знижує ймовірність госпіталізації або смерті для дорослих, схильних до ризику важкої форми захворювання.

Результати випробувань свідчать про те, що препарат компанії Pfizer перевершує таблетку «Мольнупіравіру» компанії Merck&Co Inc, яка, як було доведено в жовтні, вдвічі знижує ймовірність смерті або госпіталізації для пацієнтів із COVID із високим ризиком тяжкого перебігу захворювання.

Уряд США також підписав контракт вартістю 2,2 мільярди доларів на проведення курсів лікування препаратом Merck.

Раніше повідомлялося, що акції компанії Pfizer виросли на тлі успішних випробувань таблеток від COVID.

Також зазначимо, що МОЗ схвалило випробування в Україні ліків проти COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: