Лукашенко зробив Білорусь ворожою країною – Кулеба

Читать на русском
Олександр Лукашенко своїми заявами про окупований Крим спалив мости у відносинах з Україною та зробив Білорусь ворожою країною.
З відкритих джерел

Олександр Лукашенко своїми заявами про окупований Крим спалив мости у відносинах з Україною та зробив Білорусь ворожою країною.

Про це повідомляє міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв'ю для латвійського порталу sargs.lv.

За його словами, ситуацію на українському кордоні не можна розглядати у відриві від подій у інших місцях.

Анексія на марші: що сказав Лукашенко про Крим і чому це погано для УкраїниОлександр Лукашенко та Володимир Путін майже домовилися про створення союзної держави, що створює складнощі для України.

«Білоруський диктатор Олександр Лукашенко нещодавно оголосив про плани відвідати окупований Росією Кримський півострів. Це невелика, але важлива деталь значно ширшої картини. Що так досягається? Цією заявою Лукашенко спалює практично всі мости у відносинах із Україною, роблячи Білорусь ворожою Україні країною», - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, Лукашенко 30 листопада в інтерв'ю російському пропагандисту Дмитру Кисельову заявив, що Крим був російським де-факто, а після проведеного референдуму став російським та де-юре.

Також зазначимо, що Лукашенко заявив про те, що Росія окупувала Крим у 2014 році, оскільки про це її «попросили українські військові», побоюючись розміщення на півострові військ НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: