У Зеленського відреагували на рішення КСУ щодо суддів

Читать на русском
Зеленський сподівається, що у Верховному Суді «усвідомлюють суспільний запит на судову реформу, як і те, що вона є ключовою умовою для економічного розвитку нашої країни».

В Офісі президента Володимира Зеленського розцінили сьогоднішнє рішення КСУ відкласти приведення до присяги суддів Олександра Петришина та Оксани Грищук як затягування часу та як прояв «кругової поруки у судовій системі».

Про це повідомив речник голови держави Сергій Никифоров.

«Володимир Зеленський засмучений відмовою КСУ складати присягу кандидатів на вакантні позиції за президентською квотою. Для Офісу президента це виглядає затягуванням часу, сподіваючись на те, що кругова порука в судовій системі знову спрацює, і Верховний Суд ухвалить вигідні рішення для скомпрометованої верхівки КСУ», - зазначив Никифоров.

За його словами, Зеленський сподівається, що у Верховному Суді «усвідомлюють суспільний запит на судову реформу, як і те, що вона є ключовою умовою для економічного розвитку нашої країни».

Нагадаємо, сьогодні КСУ відклав приведення до присяги нових суддів до остаточного підтвердження наявності вакантних посад за квотою президента України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: