Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У вівторок, 30 листопада, народні депутати проведуть засідання. У порядку денному ряд законопроектів, зокрема зміни в Податковий кодекс.
Слово і діло

У вівторок, 30 листопада, народні депутати проведуть засідання. У порядку денному ряд законопроектів, зокрема зміни в Податковий кодекс.

Мова йде про законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавч законодавчих актів щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (5600).

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Крім того нардепи заслухають проект постанови про проміжний звіт Тимчасової слідчої комісії Ради з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету.

У порядку денному є і зміни до закону про забезпечення прав та свобод внутрішньо переміщених осіб (4487), а також ряд інших документів.

Нагадаємо, тиждень у Верховній раді обіцяє бути насиченим. Планується фінальне голосування за такі дискусійні законопроєкти як «ресурсний», про столицю та проєкт бюджету на 2022 рік.

Крім того, у середу, 1 грудня, із посланням виступить президент Володимир Зеленський.

«Слово і діло» розібралося, що обговорювали під час Погоджувальної ради лідери фракцій та груп.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: