Комітет Ради проголосував до другого читання «ресурсний» законопроєкт

Читать на русском
Комітет ВР підтримав до другого читання законопроєкт 5600 Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень.
Фото з відкритих джерел.

Комітет Верховної ради підтримав до другого читання законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Про це написав нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк в Telegram:

Зміни до Податкового кодексу: що пропонує МінфінКабмін 12 травня затвердив проєкт податкової реформи. Що вона передбачає – на інфографіці Слово і діло.

«Після майже 25-ти годин засідань податковий Комітет Ради проголосував до другого читання #5600... Як і в законі про олігархів, в тексті регламенту є норма, яка рекомендує Раді використовувати нову спецпроцедурою (не плутати з процедурою з банківського закону). Фактично без права депутатів піднімати свої правки в залі».

Раніше стало відомо, що частина «бонусів» для населення в бюджеті-2022 (мінімалку 20 тисяч для лікарів, перепис) закладені під умову прийняття законопроєкту №5600.

Нагадаємо, парламент підтримала у першому читанні законопроект №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

«Слово і діло» пропонує подивитися, що передбачає податкова реформа, запропонована Мінфіном.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: