Зеленський назвав фразу, яку хоче почути від Путіна

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський вважає, що президенту РФ Володимиру Путіну слід привселюдно заявити про те, що Росія не планує вторгнення.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент України Володимир Зеленський вважає, що президенту РФ Володимиру Путіну слід привселюдно заявити про те, що Росія не планує повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це він повідомив сьогодні, 26 листопада, під час пресмарафону «30 питань до президента України» у коворкінгу Creative State Arsenal.

Перед війною: які запитання викликають дані про російське вторгненняДані про російське вторгнення, що готується, викликають деякі запитання, які саме ‒ читайте у матеріалі.

«Від росіян ми чуємо «ну чогось не вистачає для зустрічі», а я вважаю, якщо вони не думають про ескалацію… Коли я кажу, що ми точно нікуди не наступаємо, ми це точно знаємо, ми захищаємо свою країну, то росіяни, президент РФ теж має публічно сказати, що «ми не плануємо…». Що Росія не готує повномасштабне вторгнення в Україну. Мені здається, що це зараз було б важливо… Не хочете зустрічі, давайте говорити по телефону, скажімо це публічно, що РФ не готує повномасштабне вторгнення в Україну», - сказав він.

Нагадаємо, на початку марафону Зеленський висловився про те, чи можлива зараз повномасштабна війна з РФ або її вторгнення.

«Слово і діло» веде текстову онлайн-трансляцію пресмарафону президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: