Монастирський не побачив у використанні вертольотів ДСНС чиновниками нічого жахливого

Читать на русском
Міністерство завжди надає посадовим особам відомчу авіацію для здійснення поїздок, якщо є таке звернення
Денис МонастирськийGetty Images

** Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що вищі посадові особи України можуть використовувати для необхідності державну авіацію, згідно з наявними на цей випадок протоколами.**

Про це міністр заявив у коментарі Укрінформу.

«Відомча авіація використовувалася постійно, згідно з протоколами, відповідними посадовими особами. Це звичайна практика, вона була і буде» - сказав він.

Ювілей Єрмака на держдачі: у мережі обговорюють журналістське розслідуванняЖурналісти стверджують, що Андрій Єрмак святкував свій ювілей на держдачі в Карпатах у компанії Володимира Зеленського. Реакція соцмереж – у добірці.

Монастирський додав, що він ознайомився з розслідуванням журналістів про святкування Андрієм Єрмаком дня народження в державній резиденції Синьогора, і про використання вертольотів ДСНС для доставки гостей. Однак він зазначив, що Міністерство завжди надає посадовим особам відомчу авіацію для здійснення поїздок, якщо є таке звернення.

Нагадаємо, що ЗМІ опублікували інформацію про те, що президент Володимир Зеленський і офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі. Зокрема, стверджувалося, що гостей доставляли вертольотами ДСНС. На репортаж відреагували в ОПУ і прессекретар президента Сергій Нікіфоров.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: