Найближчим часом Україна отримає військову допомогу від партнерів – Резніков

Читать на русском
Резніков відмовився наводити будь-які подробиці переговорів, через те, що вони становлять державну і військову таємницю
Олексій Резніковkyivcity.gov.ua

Україна найближчим часом отримає військову допомогу від міжнародних партнерів. Переважно, це буде військове обладнання. Більш точні терміни назвати не вийде, оскільки це військова таємниця.

Про це розповів Міністр оборони України Олексій Резніков в ефірі «Право на владу».

«Що стосується готовності допомогти: мене запевнили, безперечно, і британські, і американські колеги, і зараз я веду консультації з іншими колегами-міністрами оборони дружніх країн про те, що ми отримаємо підтримку, при чому найближчим часом» - повідомив він.

Перед війною: які запитання викликають дані про російське вторгненняДані про російське вторгнення, що готується, викликають деякі запитання, які саме ‒ читайте у матеріалі.

Водночас Резніков відмовився наводити будь-які подробиці переговорів, через те, що вони складають державну і військову таємницю. Однак він запевнив, що Україні незабаром будуть надані Технічна, експертна підтримка і необхідне військове оснащення.

Нагадаємо, уряд Канади розглядає можливість посилення своєї військової місії в Україні на тлі агресивної активності Росії на кордоні. Серед напрямків допомоги - відправка кількох сотень канадських військових в Україну.

У Вашингтоні вивчають можливість передачі Україні додаткового озброєння через російську загрозу. Крім того, США можуть відправити в Україну військових радників, а також форсувати переговори з союзниками щодо нових санкцій проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: