Україна готова до війни з Росією – Данілов

Читать на русском
За словами секретаря РНБО, світова спільнота нарешті прозріла з приводу ставлення російського президента до України
Олексій ДаніловПраво на владу

Для України не є несподіванкою агресивні плани Росії щодо вторгнення на територію сусідньої держави. Тому Україна повністю готова до війни.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі програми «Право на владу».

«Чи готова Україна? Так. Чи буде війна? На сьогодні це питання відкрите, але ми повинні до цього бути готові. Ми до цього готувалися досить довго. Для нас це не було несподіванкою» - сказав він.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

Данилов додав, що світова спільнота нарешті прозріла з приводу ставлення російського президента до України і його планів.

«Світ зрозумів, що відбувається. Маски всі зняті», - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше в Кремлі заявили, що Російська Федерація нападе на Україну в тому випадку, якщо вона приєднається до Північноатлантичного Альянсу (НАТО).

Віцеспікер Ради Олександр Корнієнко раніше заявляв, що якщо Росія почне повномасштабне вторгнення на територію України, Верховна рада збереться на екстрене засідання протягом декількох годин, щоб ввести воєнний або надзвичайний стан.

Нагадаємо, раніше українська розвідка заявила, що Росія сконцентрувала понад 92 тис.військовослужбовців біля кордонів з Україною і готується атакувати до кінця січня – початку лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: