«Право на владу»: чого хоче домогтись Путін та чи готова Україна відбити масований наступ Росії

Читать на русском
В ефірі Право на владу 25 листопада гості студії обговорюватимуть інформацію розвідок кількох країн щодо загрози повномасштабного вторгнення Росії до України.
Радіо Свобода

Розвідки одразу кількох країн попереджають Україну про загрозу повномасштабного вторгнення Росії. Цю інформацію зараз мусують світові медіа, а російські - активно нагнітають істерію. Наскільки серйозною є загроза цього разу? Чи готова Україна відбити масований наступ? Чого хоче домогтись Путін? Чи обмежаться західні партнери своєю традиційною «глибокою стурбованістю» якщо ворог наважиться на відкрите вторгнення? Чи можна відвернути загрозу і як це зробити? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Перед війною: які запитання викликають дані про російське вторгненняДані про російське вторгнення, що готується, викликають деякі запитання, які саме ‒ читайте у матеріалі.

У розмові візьмуть участь: секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр оборони Олексій Резніков, лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Андрій Дещиця, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, Надзвичайний і Повноважний Посол України у ФРН Андрій Мельник, радник керівника Офісу Президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, міністр оборони (2019-2020), голова правління Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк, експерт Українського інституту майбутнього, старший науковий співробітник Центру політики безпеки (Вашингтон) Андрій Ілларіонов, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, головний редактор «РБК-Україна» Сергій Щербина, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, заступник голови Виконавчого комітету реформ Олександр Ольшанський.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і справа» допомагатиме команді «Право на владу» робити фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями чи загальновідомими фактами.

Нагадаємо, раніше українська розвідка заявила, що Росія сконцентрувала понад 92 тис. військовослужбовців біля кордонів з Україною і готується атакувати до кінця січня - початку лютого.

При цьому міністр оборони Олексій Резніков вкрай скептично висловився про можливість перемоги Росії у війні з Україною. Голова оборонного відомства не вірить, що це можливо.

Також перший віце-спікер Олександр Корнієнко пояснив, що робитиме парламент у разі російського вторгнення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: