У Харкові поліція зупинила автомобіль «слуги народу» Куницького – ЗМІ

Читать на русском
У поліції Харкова підтвердили факт зупинки автомобіля, проте не сказали, чи перебував за його кермом саме Куницький
Олександр КуницькийSarakhan Vadim

У Харкові вранці 22 листопада місцева поліція зупинила автомобіль Porsche Panamera, за кермом якого, за непідтвердженими даними, перебував нардеп від фракції «Слуга народу» Олександр Куницький.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на представника ГУНП в Харківській області Дмитра Гайдука та власні джерела в поліції.

Хоча Гайдук не підтвердив, що за кермом зупиненої машини був саме Куницький, він розповів, що факт зупинки мав місце, оскільки водій порушив рядність руху і проігнорував дорожній знак. Протокол на водія не склали, тому що він спочатку попросив відкласти розгляд на вечір, а потім надіслав адвоката, який попросив відкласти вирішення питання в цілому.

Мажоритарники Харківської області: хто найкраще виконує обіцянкиСеред мажоритарників Харківської області поки що найгірше виконує обіцянки позафракційний Дмитро Шенцев.

При цьому інформацію побічно підтвердив депутат Харківської облради Анатолій Козловський, який виклав у Facebook відео з управління патрульної поліції. На записі чутно, як поліцейський каже «був зупинений автомобіль Porsche Panamera під керуванням громадянина Куницького Олександра Олеговича. Він підозрюється у вчиненні адміністративного правопорушення за ч.1 ст. 122 КУпАП».

Ситуація виглядає особливо цікаво, додав Козловський, з урахуванням того, що Куницький поспішав на виїзне засідання комітету Ради з правоохоронної діяльності, на якому після низки резонансних ДТП в Харкові повинні були розглянути питання безпеки дорожнього руху в місті.

Нагадаємо, 26 жовтня в Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався в Chevrolet. В результаті зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, троє пасажирів Infiniti потрапили в лікарню.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права внесення застави. Суд призначив підлітку примусове вилучення зразків крові для аналізу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: