У Харкові п'яний поліцейський влаштував потрійну ДТП: справою зайнялося ДБР

Читать на русском
Харківський поліцейський у нетверезому стані в'їхав до автомобіля. Намагаючись втекти з місця аварії, він врізався ще у дві машини. Є постраждалі.
dbr.gov.ua

Харківський поліцейський у нетверезому стані в'їхав у автомобіль, що рухався попереду. Намагаючись втекти з місця аварії, він врізався ще у дві машини. Співробітники ДБР разом із поліцією проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у понеділок, 15 листопада.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

За попередньою інформацією, поліцейський Охтирського відділу поліції Сумської області в'їхав у автомобіль, що рухався попереду. Намагаючись втекти з місця ДТП, поліцейський протаранив ще два автомобілі.

Попередньо встановлено, що поліцейський був у нетверезому стані. Його та водія одного з авто госпіталізували.

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння).

Винуватцеві ДТП загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років.

Нагадаємо, минулого тижня у Харкові на пішохідному переході позашляховик збив двох дітей.

Раніше сталася аварія, яку влаштував 16-річний водій Infiniti.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: