Литва збудувала нову військову базу на кордоні з Білоруссю

Читать на русском
Литовські військові створили нову військову базу біля кордону з Білоруссю для розміщення додаткового контингенту для посилення прикордонної охорони.
kariuomene.lt

Литовські військові створили нову військову базу біля кордону з Білоруссю для розміщення додаткового контингенту для посилення прикордонної охорони.

Про це повідомили Збройні сили Литви.

Найважчі міграційні кризи у світі за останні рокиТисячі мігрантів перебувають на кордоні Білорусі та Польщі. Аналогічні кризи у світі – на інфографіці.

Передова оперативна база (forward operating base, FOB) була побудована в промисловому районі в місті Друскінінкай поблизу кордонів із Білоруссю та Польщею.

«Командувач збройних сил Литви генерал-лейтенант Вальдемарас Рупшис, який відвідав передову оперативну базу в Друскінінкай, ознайомився з операцією з охорони державного кордону, спостерігав за спільними тренуваннями солдатів зі Службою громадської безпеки та поліцейськими», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, литовські військові будуть перебувати на кордоні з Білоруссю ще три місяці. Вони допомагають співробітникам Служби охорони державного кордону справлятися з міграційною кризою.

Нагадаємо, через кризу з мігрантами на білорусько-польському кордоні Україна вирішила зміцнити свої держкордони. У МВС заявили, що на повне облаштування необхідно з бюджету 17 млрд. доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: