Саакашвілі перевозять до військового шпиталю

Читать на русском
Експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі перевозять до військового шпиталю в Горі через погіршення його самопочуття.
З відкритих джерел

Експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі перевозять до військового шпиталю в Горі через погіршення його самопочуття.

Він планує припинити голодування після переведення, повідомляє видання Грузія Online.

«Саакашвілі згоден на переведення до шпиталю у Горі, і припинить голодування після розміщення у шпиталі», - заявив адвокат Саакашвілі Ніка Гварамія.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Гварамія додав, що адвокати, члени консиліуму та незалежні медичні експерти також вирушать до військового шпиталю, щоб переконатися, що там працюють висококваліфіковані лікарі, а протокол відновлення після голодування - розписаний фахівцями.

«Зрозуміло, ми думаємо, що там, напевно, є й висококваліфіковані лікарі, але для нас важливо точно знати, і ми зможемо дізнатися це від фахівців, що там все протікає нормально, і протокол відновлення після голодування має бути розписаний фахівцями, і мають бути щоденні звіти», – зазначив адвокат.

Раніше повідомлялося про те, що Саакашвілі було переведено до реанімації в'язниці, в якій його утримує чинний грузинський уряд.

Нагадаємо, минулого тижня адвокат Саакашвілі заявив, що він припинив голодування. А українського омбудсмена Людмилу Денісову, яка прибула зустрітись із Саакашвілі, не пустили до тюремної лікарні до нього.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: