У Грузії розповіли про стан здоров'я Саакашвілі

Читать на русском
Наразі стан здоров'я колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі – стабільний. Його життєво важливі параметри в нормі.

Наразі стан здоров'я колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі – стабільний. Його життєво важливі параметри в нормі.

Про це повідомив заступник начальника медичного департаменту спеціальної пенітенціарної служби Георгій Чідрашвілі, пише Грузія Online.

Основні життєво важливі параметри, такі як артеріальний тиск, пульс, дихання, сатурація, знаходяться в межах норми. Також є основні лабораторні показники в межах норми», - заявив заступник начальника медичного департаменту Спеціальної пенітенціарної служби.

Він додав, що сьогодні Саакашвілі проходить інтенсивні лабораторні та діагностичні обстеження, через що його здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, Пенітенціарна служба Грузії знову відмовила колишньому президенту Міхеїлу Саакашвілі у присутності 15 листопада у Тбіліському міському суді на процесі проти нього.

Раніше повідомлялося про різке погіршення здоров'я Саакашвілі. Минулого тижня його адвокат повідомив, що Саакашвілі припинив голодування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: